Η Ιστορία μας

divider

Η ιστορία της φρουταρίας ΣΙΓΑ ΤΑ ΛΑΧΑΝΑ ξεκινά πριν 60 χρόνια όταν ο Κος Σοφοκλής Χαραλάμπους από το χωριό Κάθηκας της Πάφου ήρθε στη Λευκωσία για ένα καλύτερο αύριο. Μέσα στη φτώχεια και στους δύσκολους καιρούς της εποχής εκείνης, άρχισε δειλά δειλά να ασχολείται με το χονδρικό εμπόριο φρούτων και λαχανικών. Καθημερινά στη βιοπάλη, από τις 13:30 τα χαράματα (τι χαράματα; βράδυ ακόμα) στον αγώνα για να επιβιώσει.

Και καθώς περνούσαν τα χρόνια, όλο και μεγάλωνε η δουλειά, όλο και καλύτερα. Από το χοντρικό εμπόριο στον κλάδο, ασχολήθηκε σιγά σιγά και με την λιανική πώληση των αγαθών. Σήμερα, με τον ίδιο ζήλο, το ίδιο πάθος, συνεχίζει ακάθεκτος.

Το μεράκι αυτό και την όρεξη για τα φρούτα και λαχανικά την μετέδωσε και στα παιδία του. Έτσι το 2008, ο Κώστας και ο Ανδρέας άνοιξαν την φρουταρία ΣΙΓΑ ΤΑ ΛΑΧΑΝΑ στα Λατσιά. Ένα χώρο άνετο και ευρύχωρο όπου ο καταναλωτής μπορεί να βρει ότι ζητήσει.

Όταν ρωτήσει κανείς τον Κο Σοφοκλή πιο είναι το μυστικό επιτυχίας για μια φρουταρία, η απάντηση είναι: Εξυπηρέτηση του πελάτη, φρέσκα προϊόντα καθημερινά, να νιώθει ο πελάτης εμπιστοσύνη όταν μπαίνει στο χώρο σου, καθαριότητα, αλλά πάνω απ’ όλα να προσφέρεις απλόχερα ένα πλατύ χαμόγελο στο πελάτη και συνάνθρωπό σου!

 

Τι θα βρειτε;

divider

  • Φρέσκα Φρούτα εποχής και όχι μόνο
  • Φρέσκα λαχανικά
  • Κατεψυγμένα φαγητά
  • Χωριάτικα Αλλαντικά
  • Τυροκομικά προϊόντα
  • Χυμούς & αναψυκτικά
  • Πολλά άλλα προϊόντα παντοπωλείου, από γλυκά του κουταλιού μέχρι και κάρβουνα

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΑΣ:

Λεωφ. Μακαρίου 22, Λατσιά, 2220, Λευκωσία, Κύπρος

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ:

Τηλ.: +357 22482294

ΦΑΞ:

Φαξ: +357 22482149

Copyright © 2011-2023 Φρουταρία ΣΙΓΑ ΤΑ ΛΑΧΑΝΑ. Powered & Web Design by Oncyprus.
All rights Reserved